Niedługo będę musiał odwiedzić Centrum Onkologii w Bydgoszczy. W związky z tym mam 2 pytania:
1. Jak jechać? Czy są korki po drodze? Do Bydgoszczy będę wjeżdżał o trasą nr 5 od strony Świecia ok. godziny 8-9
2. Jak tam z parkowaniem o tej porze?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowy firmware 1.5 dla SDrive-MAX Ulepszony tryb szybki i poprawki kaset w nowej wersji firmware
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
atari.area forum » Bałagan » Pytanie do osób znających Bydgoszcz
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niedługo będę musiał odwiedzić Centrum Onkologii w Bydgoszczy. W związky z tym mam 2 pytania:
1. Jak jechać? Czy są korki po drodze? Do Bydgoszczy będę wjeżdżał o trasą nr 5 od strony Świecia ok. godziny 8-9
2. Jak tam z parkowaniem o tej porze?
Przykra sprawa odwiedzać to miejsce no chyba że w celach naukowych :/
Ale do rzeczy. Korki zaczną się przed Bydgoszczą na wysokości Niemcza i Osielska. O tej godzinie to murowane ! Te miejscowości raczej będziesz musiał przejechać.
Jedyny sensowny skrót aby ominąć zakorkowaną Bydgoszcz:
http://maps.google.com/maps?saddr=Trasa … h&z=15
Z piątki (5) z jeżdzasz w Zamczysko, potem jak na mapie.
No niestety muszę, ale mam nadzieję że tylko ten jeden raz.
A gdyby pojechac przez Strzelce i wjechać od strony ul. Wyzwolenia?
Oczywiście. Tak też będzie dobrze jak nie lepiej.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Pytanie do osób znających Bydgoszcz
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 51 zapytań