Tak jak @stryker robię porządki i aktualnie są 3 rzeczy do oddania - jak coś znajdę będę dorzucał.
Wrzucam w bałagan bo nie są związane z Atari ;)
- Magnesy z cyframi
- modem Netii, nie pamiętam czy sprawny
- futerał na aparat
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowy firmware 1.5 dla SDrive-MAX Ulepszony tryb szybki i poprawki kaset w nowej wersji firmware
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
atari.area forum » Bałagan » [ODDAM] modem, futerał, magnesy i inne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak @stryker robię porządki i aktualnie są 3 rzeczy do oddania - jak coś znajdę będę dorzucał.
Wrzucam w bałagan bo nie są związane z Atari ;)
- Magnesy z cyframi
- modem Netii, nie pamiętam czy sprawny
- futerał na aparat
chętnie przygarnę magnesy, przydadzą mi sie w ogrodnictwie do znaczenia rozsad :)
Jeśli Portfolio zmieści się do pokrowca Samsonite to biorę :)
@grzeniu - całe się nie zmieści, ale zawsze możesz tam trzymać obie zaślepki od Portfolio ;)
@gepard - zaraz na pw będziesz miał wiadomość.
Kolejna rzecz - ja nie skorzystam - mam inne akurat ważne dłużej - więc może ktoś ma ochotę: Panda Internet Security 2012 - nowa! nie jest rozpakowana itp. Licencja na 1 rok.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » [ODDAM] modem, futerał, magnesy i inne
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 61 zapytań