Drodzy Atarowcy, pomocyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!
Tata nie chce mnie zabrać na Last PArty. Proszę, spróbujcie go przekonać, aby jechał!!!
Błagam!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 8bit » Kto pomoże Grzybsonowi?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Drodzy Atarowcy, pomocyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!
Tata nie chce mnie zabrać na Last PArty. Proszę, spróbujcie go przekonać, aby jechał!!!
Błagam!!!
Pytanko - nie chce Cie zabrac, bo chce jechac sam, czy nie chce Cie zabrac, bo sam sie nie wybiera ?
Panie z Cze100chowy: prosze zabrac swoje dziecko i przyjezdzac. Bo nie bedzie nastepnych gretzow!
wszystko przez te toplesy na Quascie...podobno tydzien po party juz rYDZYK grzmiał z radiowej anteny nazywając Eijka wysłannikiem szatana...
Tata powiedzial mi, ze przyjedzie, wiec chyba Cie nabiera. No bo nie do pomyślenia jest, aby mi nabujal, prawda? To tylko 0,3Kkm!
Panie z Czę100chowy, przyłaczam sie do Lewisa i reszty XD. Proszę zabrać syna, musi wypić moje zdrowie bo mam urodziny na Laście XD. Oczywiście soczkiem ; ).
Messiah ma racje, zapraszamy razem: Grzybson-a z szanownym tata, a takze niecierpliwie czekamy na Grzybson Intro 2 :)
Gdy zaczynałem swoją przygodę z Atari w końcu 1996 (w sensie: wymiana listów z dyskietkami, bo Atari jako komputer miałem dużo wcześniej) byłem w podobnym wieku co Maciek - i też za bardzo nie mogłem przyjeżdżać na zloty, ale pamiętam ile to dla mnie znaczyło -
więc proszę aby zabrał Pan syna na Last Party.
Jak widac wszsycy jesteśmy ZA zabraniem Maćka na party ^o^!
Ou-jeeee!
Poza tym Gepciu, Grzybson był porządny i wyszedł w czasie Miss Mokrego, a za to mały Shinorek siedział i t w pierwszym rzędzie XD. Tak wiec jak widac zachowanie Maćkajest bardzo dobre, nie pił, nie palił (tak jak Wasko XD) ani nie patrzył na cycki partyzantek XD.
DZięki za miłe słowa.
A tatama jakieś edziwne opory aby jechać na Last PArty
Bo widzial film z zeszlego roku he he :)
ja tez przylaczam sie do wszystkich wspierajacych Grzybsona - niech jezdzi poki moze bo potem bedzie tak jak wielu z nas musial kombinowac, zeby jakos sie z pracy urwac...
Panie Mikeyu: Ale przeciez tam sie nic nie działoooooo.... XD
Tia... ja na swoje pierwsze party wybierałem sie półtora roku i też nie poszło bez zgrzytów. Nołnejm, jestem gotów wupić nalewke z kartonu, jak przyjedziecie na Lasta :)
Jak tata przywiezie naszą atarowską latorośl, to mu postawię piwo. Kto się przyłączy? Hm, żeby tylko się nie przyzwyczaił i nas potem nie szantażował.
Dorzucam jednego browara ;D.
Jurgi, my sie tysz musim napic przyjacielu, za ... wiadomo ;D.
Słuchajcie! Jest szansa, że przyjadę! Nic więcej nie mówię, aby nie zapeszyć!
Jakby cos, to Messiah zadeklarowala sie, ze jej ma nie byc, wiec nie bedzie konkursu mokrego podkoszulka, a tym samym tata nie musi sie martwic, ze party atarowskie zdeprawuje Cie ;)
Za to będzie Krzysztof Krawczyk! To dopiero deprawacja! A w gazecie 'Amor i Ty' to ten świntuch zamieścił swoje zdjęcie nago!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kto pomoże Grzybsonowi?
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 65 zapytań