A u mnie 800XL + 1010 + kilka kaset i książki różne - kupione jako w sumie używane od pewnego policjanta :) Gdzieś w roku 1989 czy tam 1990, dokładnie nie pamiętam.
Na szczęście nie musiałem dzielić telewizora bo odziedziczyłem stary TV do tego, czarnobiały ale był :)
Do tej pory go mam i nie chce się go pozbywać :) Całość w kartonach i bez żadnych uszczerbków itp - normalnie takie sztuki na Allegro opisują ostatnio jako prawie nowe :)
Później był już PC a w trakcie gdy miałem PC zdobyłem C64 + 1541-II i sterte dysków bo akurat kumpel chciał to wyrzucić a później to już co się udało zdobyć to było :)
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.