850 zl shipping free
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
atari.area forum » Bałagan » sprzedam Commodore Disk Drive 1581 , full box itd
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
850 zl shipping free
No tanio nie chcesz, nawet jak z boxem:
http://www.ebay.pl/itm/COMMODORE-DISK-D … 256bc55b02
http://www.ebay.pl/itm/1581-DISK-DRIVE- … 3cc0995f97
A czym taka stacja się różni od 1541 ?
http://lmgtfy.com/?q=commodore+1581 :)
1581 = 3.5"
1541 = 5.25"
I jest bardzo żadka
Wcale nie jest tak bardzo RZadka :)
Na pewno rzadsza niż 1541 II, czy nawet 1571, ale bez przesady, co tydzień jest conajmniej jedna a czasem małe stadko na ebayu.
Wg mnie jej ceny są nieracjonalnie wysokie. To w końcu tylko stacja dyskietek, a wołają za nią jak za 1/3 albo nawet 1/2 Falcona.
Oczywiście kolekcjonerstwo często nie jest racjonalne..
Z rzadkością sprzętu różnie bywa. U nas nie jest zbyt popularna i rzadziej się pojawia niż na ebayu stąd też pewnie cena wysoka.
Generalnie jest po prostu mniej tych stacji.
@uic0Bee 1541-II jest rzadkie, gdybym miał oceniać dostępność tej stacji w skali 1 do 10 gdzie 1 to bez problemu możliwość kupna a 10 to nie możliwe do zdobycia to dałbym tej stacji 1. Na allegro tego sporo jest. Oczywiście stan wizualny to inna historia.
W przypadku 1581 ustaliłbym skale ze 3-4 ponieważ jak już napisałeś często się pojawiają.
mowny w czym problem ???
stacja sprzedana w cenie z ogloszenia
pawel, coś kręcisz :) "1541-II jest rzadkie" czyli "1 - bez problemu możliwość kupna" i "Na allegro tego sporo jest" ?
Madko bozka , co się ze mną dzieje w tym tygodniu?!? Najpierw podmieniłem w "pożądana" teraz w "rzadka".... Za dużo internetu :D
@uicr0Bee zakręciłem się miało być że nie jest.
1581 bywa na allegro ?
Raz w zyciu widzialem chcialem upolowac, ale mnie przestrzelili
Wcale nie jest tak bardzo RZadka :)
Na pewno rzadsza niż 1541 II, czy nawet 1571, ale bez przesady, co tydzień jest conajmniej jedna a czasem małe stadko na ebayu.
Wg mnie jej ceny są nieracjonalnie wysokie. To w końcu tylko stacja dyskietek, a wołają za nią jak za 1/3 albo nawet 1/2 Falcona.
Oczywiście kolekcjonerstwo często nie jest racjonalne..
Oj tam oj tam...!
A widziałeś po ile chodzą Tomsy 710 bądź 720 ....
710tka w pudełku znikneła w 6godzin za 2k pln.... na allegro :P
A za 720stkę kolekcjonerzy dają 1k € :)
no offence As, ale ja za Tomsa nie dałbym nawet 100PLN i to mówię całkiem serio :)
Wiem Gep :P Ale tym sposobem wiem gdzie będę teraz jeździł do fryzjera:
- ulica Bełdan 2 :)
Ale skoro stacja do comodorka ma kosztować 1/2 falcona do chciałem wyprowadzić z błedu że to nie jest wcale drogo :P
Bo stacje 5 i 1/4 cala do atari xe/xl potrafią kosztować i dwa Falcony :P
Wiadomo nasze zabawki są coraz droższe :)
Dlatego trzeba nasze zabawki pucować, utrzymywać w odpowiednim stanie aby się na nas nie obraziły i stały mnie wartościowe ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » sprzedam Commodore Disk Drive 1581 , full box itd
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 69 zapytań