Witam
Sprzedam w/w programator wraz z modułem dip42 oraz przewodem, sprawny. Cena 99pln, wysyłka wliczona.
Chętnie przyjmę też coś na wymianę bo programator się u mnie poprostu kurzy, nie mam parcia na kasę, rozważę oferty.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [SPRZEDAM] Programator Willem Dual Power + dip42 / ZAMIANA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Sprzedam w/w programator wraz z modułem dip42 oraz przewodem, sprawny. Cena 99pln, wysyłka wliczona.
Chętnie przyjmę też coś na wymianę bo programator się u mnie poprostu kurzy, nie mam parcia na kasę, rozważę oferty.
Sprawdzone, to jest PCB3, wszystko o nim tutaj:
Update:
Czy dla programowania kości dla 8/16 bitowych komputerków i ich aktualnie budowanych rozszerzeń jest jakaś różnica między wersją pcb3 i pcb5? Mam np. aktualnie do wypalenia TOS do ST, ROM do Amigi, SDX do XE, itp. Czy pcb5 coś wnosi dodatkowego/lepszego na takie potrzeby? Się nie znam, do tej pory dawałem do programowania koledze, ale może czas zanabyć na własność i się nauczyć.
jest aktualne?
Zanabyłem:) Sprzęt sprawuje się świetnie. BiG THX dla kolegi Eskalator za transakcje.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [SPRZEDAM] Programator Willem Dual Power + dip42 / ZAMIANA
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 92 zapytań