Oryginalna stacja / mogę wstawić HD
1MB mogę wstawić 4MB
Tos 2.06PL
+ wtyk din 13 ....do zrobienia kabelka ;-)
Zamienię na:
- XEGS'a
lub
- Floppy emulator ....
- inne propozycje ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
onEscape extEnded and reWorked Poison prezentuje rozszerzoną i poprawioną ścieżkę dźwiękową z gry onEscape.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Atari 1040STE zamienie/sprzedam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oryginalna stacja / mogę wstawić HD
1MB mogę wstawić 4MB
Tos 2.06PL
+ wtyk din 13 ....do zrobienia kabelka ;-)
Zamienię na:
- XEGS'a
lub
- Floppy emulator ....
- inne propozycje ;-)
Masz może na zbyciu oryginalną stację do ST (taką jak na zdjęciu, tj. z małym przyciskiem)?
Floppy emulator home made też się liczy ?:D
ja ma taka stacje, ale bez przycisku :P
Floppy emulator home made też się liczy ?:D
ja ma taka stacje, ale bez przycisku :P
Wysłałem Ci PW, żeby w tym wątku nie pisać.
Przycisk poszedł w innej atarce do stacji 1,44 coby ładnie to wyglądało ;-)
Oferta ważna do odwołania tak więc pisać.... ;)
Moja propozycja:), no ale pewnie cie nie zainteresuje, szukam właśnie ste.
1040stfm w bardzo ładnym stanie z tyłu jeszcze jest plomba.
?
zorkadar - 1040STFM mam ;-)
Większa rozdzielczości zdjęć: http://stryker.pigwa.net/atari1040ste/
Kilka dodatkowych fotek:
Masz ostatni wypust płyty ,ale powiedz mi czemu nie masz AJAXA i czemu WD jest w podstawce?
A nie chcesz sprzedać?
Podstawka była.
Ajaxa wyjąłem :-)
A co z WDkiem jest nie tak ?
Sprzedam w ostateczności.
Mogę ci Amige 500 zaoferować lub thomsona MO5, choć sam nie wiem poco mi koleje ST :P
Amigę 500 mam.... zresztą one są tanie :) a thomsona nie potrzebuje ... z tym to raczej do jakiegoś zbieracza....
Mi jest potrzebne coś co będę używał.
Jakby co czekam jeszcze 3 dni.
Na allegro wystawiłem aukcje. Jak ktoś coś zaproponuje dobrego to aukcje zamknę.
Proszę pisać na priv.
mam na zbyciu/wymiane amige1200 z hdd 2,5' , gdybyś był zainteresowany to musiałbym ja wygrzebać i sprawdzić.
Oferta cały czas aktualna :)
Można też zakupić ... cena tylko 300 zł :) Trzeba pamiętać ze to wersja STE ! z wyprowadzonym dźwiękiem: CINCH (stereo)
Na allegro 1040 STFM chodzą po 160-180 zł... a tam zazwyczaj jest tos niemiecki i tylko 1MB ramu :) no i nie ma STEREO :) .....
Temat do zamknięcia ... STE właśnie zmieniło właściciela: http://allegro.pl/atari-1040ste-4mb-tos … 72075.html
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Atari 1040STE zamienie/sprzedam
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 39 zapytań