model RGB , cabel video scart + gra Pigs in Space ( 250 zl wraz z przesylka z Fr )

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Test7800 0.7.5 Nowa wersja emulatora Atari 7800 wprowadza obsługę mRAM oraz poprawki proporcji obrazu.
MadMads: Nowy fork asemblera MADS Projekt MadMads pozwala na generowanie czystego kodu źródłowego 6502 z plików MADS.
Współtwórz atari.area i prześlij newsa! Masz ciekawe znalezisko lub informację ze świata Atari? Możesz samodzielnie dodać newsa!
Gopher2600 v0.54.0 Najnowsza wersja emulatora Atari 2600 przynosi tryb headless oraz poprawki błędów.
Gearlynx 1.2.4 Ukazała się aktualizacja Gearlynx, emulatora konsoli Atari Lynx, z poprawionym debuggerem.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam ATARI 7800 RGB
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
model RGB , cabel video scart + gra Pigs in Space ( 250 zl wraz z przesylka z Fr )

A jakbyś miał w euro wycenić? :) Plus wysyłka do IE
koszt wysylki jest ten sam 20 eur , wiec cena jak pisze
chyba masz jakies konto w polsce w pzl ?
Jakieś mam - myślałem może że Tobie w euro wygodniej :) Muszę pomyśleć na razie - jakiś termin sobie założyłeś?
naszukałem się trochę informacji o Pigs in Space, bo na oficjalnej liście wiki o grach na a7800 tego tytułu nie ma :)
Bo to chyba na 2600 jest akurat
wieczor > termin jest "open" ewentualnie euro jak Ci tak pasuje
gepard > 7800 compatybilna z 2600 ;)
http://www.atariage.com/software_page.h … abelID=358
Teraz już wiem, ale nie zerknąłem z początku a po zdjęciu załozyłem że gra dedykowana 7800.
No ja sobie podaruję - zawsze mnie ciekawiła ta konsola, ale się okazuje, że muszę trochę przyoszczędzić, a że fanatykiem konsol nie jestem, to odłożę na lepsze czasy. Gdybym był, to bym brał - cena myślę dobra :)
Gdzieś jeszcze wyczytałem, że ponoć Pig in Space jest very rare także kolekcjonerzy - do dzieła :)
hehh... też jak dla mnie marzenie, niestety wybór jest prosty. Albo konsola, albo jeden posiłek dziennie: kasza, grzyby i trociny :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam ATARI 7800 RGB
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 57 zapytań