cześć chłopaki i dziewczyny,
może mi Ktoś tu napisać jak robi się upgrade firmare urządzenia, na przykład na przykładzie SIO2SD? jak ten sam procek może służyć do obsługi urządzenia i jednocześnie jako urządzenie upgradeujące swój własny firmware?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Bałagan » upgrade firmare
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cześć chłopaki i dziewczyny,
może mi Ktoś tu napisać jak robi się upgrade firmare urządzenia, na przykład na przykładzie SIO2SD? jak ten sam procek może służyć do obsługi urządzenia i jednocześnie jako urządzenie upgradeujące swój własny firmware?
To bardzo proste. Jest to opisane w dokumentacji np. Atmela. Szukałeś tam?
Cuda panie, cuda ... ;)
Odsylanie do dokumentacji juz przerabialismy. Nie dziala.
Dziwne, u mnie działa.
szukałem, ale nie znalazłem...
tia, nie dziala.
Ja to słyszałem, że się przez USB robi upgrade firmare.
Znalazłem też te firmare: jest tutaj : http://www.manta.home.pl/poland/en/aktualizacje.html
Normalnie, przepisujesz ROM do RAM, działasz na tym przepisanym i aktualizujesz ROM (:D).
Electron ja myślę, że po Firewire będzie stabilniej, bo wolniej o te 80 Mbps.
A jeśli zdradzę koledze czego szukać, to co się stanie ? :D
Zada ci dodatkowe pytanie swiadczace o tym ze nawet nie zajrzal tam gdzie go odeslales.
Ja juz postulowalem, w imie resztek reputacji tego forum, zeby nie odpowiadac temu panu na nic i nigdy.
Niestety albo was to bawi albo jest jakies ciche przyzwolenie na takie zachowania. Kazdy ma prawo zadawac pytania, owszem, i kazdy ma prawo na nie odpowiadac - jednakowoz w tym przypadku nie ma z tego ani korzysci ani pozytku.
Howgh!
nie na temat, takie dysputy to z moderacją (elektrody?)...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » upgrade firmare
Wygenerowano w 0.241 sekund, wykonano 5 zapytań