Jak w temacie - jak się okazało, bank odpada. Szukam normalnie na umowę, na rzeczowy procent - który płacę wraz z podatkiem za udzielenie pożyczki (wszystko na legalu - aby nie było niedomówień). Interesują mnie dwie opcje:
1. ~ 20.000 na rok - spłacam kartę i kredyt który mam, po około pół roku zwiększa i się zdolność kredytowa i resztę dobieram w banku
2. ~40.000 na dwa lata - wpłacam całą sumę wykupu za mieszkanie (większa zniżka) i olewam póki co bankową zdolność kredytową (wpłaty według harmonogramu).
Jeśli się znajdą chętni - proszę info na priv. Z mojej strony mogę zaproponować w obu przypadkach około 24% rocznie plus koszt rejestracji umowy (podatek, opłata skarbowa, itp). Spłaty w ratach miesięcznych. Chętnie - nawet od kilku osób, aby zebrać żądaną sumę.
HDDRIVER 13.01 Aktualizacja HDDRIVER przynosi poprawki dla HDDRUTIL oraz lepszą obsługę szybkiego sprzętu.
192p Test Suite dla 8-bitowego Atari Nowy program do testowania i kalibracji obrazu dla Atari XL/XE od HanJammera.
Atari800 7.0.0 Pierwsza wersja emulatora z funkcją pobierania z sieci i mnóstwem nowości.
Obrazy w 1024 kolorach na VBXE Nowy konwerter i przeglądarka obrazów dla rozszerzenia VBXE pozwalają wyświetlić aż 1024 kolory.
Gearlynx 1.2.15 Emulator Atari Lynx doczekał się ważnej aktualizacji z wieloma nowymi funkcjami.