Typ klawisza - wciskany bez sprężynki, szczegóły w tym wątku (post 147):
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 08&p=6
Type 1 wg tego:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
MyAES 0.99 Beta 8 Nowa wersja MyAES z poprawkami błędów
Działające RM800XL! Na X pokazano działającą replikę RM 800XL - to ważny krok w stronę gotowego produktu.
PyDPainter 2.2.0 Pixel art w stylu Deluxe Paint.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię klawisz funkcyjny 800xl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Typ klawisza - wciskany bez sprężynki, szczegóły w tym wątku (post 147):
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 08&p=6
Type 1 wg tego:
Poszukam, bo gdzieś mi leżała zrąbana klawiatura od XL ale na razie niczego nie gwarantuję. Jeśli to dojdzie do skutku, to cena = browar przy najbliższej okazji.
Pim, drewniaku, napisalbys jak side dziala...
tyrknij do mnie jutro. Tylko nie rano, bo kac popiątkowy może ograniczyć nam możliwość przeprowadzenia merytorycznej konwersacji (z rana) ;)-
Poszukam, bo gdzieś mi leżała zrąbana klawiatura od XL ale na razie niczego nie gwarantuję. Jeśli to dojdzie do skutku, to cena = browar przy najbliższej okazji.
czyli zapewne na SV2013 :) rozumiem że wymiana nastąpi na party? o ile w ogóle nastąpi :)
Spokojnie. Ustaliłem, że klawiatura leży na drugim mieszkaniu, będę tam jutro i jutro wieczorem będzie konkretna odpowiedź ;)-
EDIT:
jaką masz podstawę klawisza?
możesz zrobić fotkę albo klawisza od spodu, albo pustego miejsca po klawiszu w klawiaturze?
proszę bardzo.
.. i to jest ta najważniejsza informacja. Otóż mam dwie klawiatury z czego każda z nich ma inny typ "mocowania". W zaistniałej sytuacji nie pomogę.
.. i to jest ta najważniejsza informacja. Otóż mam dwie klawiatury z czego każda z nich ma inny typ "mocowania". W zaistniałej sytuacji nie pomogę.
no trudno, w każdym razie dziękuję za zainteresowanie, temat dalej otwarty :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię klawisz funkcyjny 800xl
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 23 zapytań