Na twolinerze Voy zaproponował kolejnego SWAT-a we Wrocławiu. Ja jestem za (byle NIE w najbliższy weekend). Ktoś z Was jest jeszcze chętny?
Pozdrav
Arko
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
atari.area forum » Scena - 8bit » SWAT po raz kolejny?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na twolinerze Voy zaproponował kolejnego SWAT-a we Wrocławiu. Ja jestem za (byle NIE w najbliższy weekend). Ktoś z Was jest jeszcze chętny?
Pozdrav
Arko
Jeżeli chodzi o mnie to wszystko zależy od terminu :? Poza tym jestem zdecydowanie na TAK :)
OCH... juz sam mialem ochote taki topic zalozyc...
Z terminem trzeba uwazac, bo jestesmy teraz w drazliwym okresie przedsesyjnym kiedy to kazdy ma kupe roboty i malo czasu.
Moze piatek 23-ego? Jak pozniej, to nie wczesniej niz po 20-tym lutego, bo sesja.
Może by dodać ankietę żeby sprawdzić czy proponowany piątek (23 I) ludziskom pasuje? Bo z racji tego drażliwego okresu (przed)sesyjnego faktycznie chyba piątek lub sobota byłby najlepszy.
nom luz, jestem zdecydowanie ZA !!!!!!!!!
No baaaaaaaa! Ale zrobimy rzez, tzn. kulturka i w ogole ;D
MM: Solo no tu przegiales ... Avatar 80KB ... Masz 2 dni na zmiane na zgodny z regulaminem.
^_^; ano przeczytalem (ewenement jak na mnie ) regulamin, zreczywiscie ciut za duzy avat : > zapomnialem ze mailem direct linka do avatara ze storn yklanowej i tam sobie zmienilem ; ). ten ma 14kb plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz niech bedzie ! : O
A tak z ciekawosci , wiekszosc przeglada AA "szerokopasmowek", wiec skad ot ograniczenie avatarka ? transferu to te raczej nie robi, bo przegladarka kaszuje pic, a prezciez nikt codziennie nie wlazi tu z "czystej" pregladarki. A przeciez takie fajne avatarki sa ; ) Vejito ma fajny, 320kb rzezni, nie Laoo ? : D
No to jak, spotykamy sie 23 stycznia (piątek)?
Jeśli tak, to rozumiem, że w Spiżu?
Proponuję godz. 19.00
Pozdrav
Arko
Cos ustalcie, bo ja sie po cichu zbieram, ale chce wiedziec gdzie, kiedy itd.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » SWAT po raz kolejny?
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 65 zapytań