Witam :)
Po przeglądnięciu mojego archiwalnego softu i źródel, oraz najnowszych tool'sów. Doszedłem do wniosku że chętnie bym się przsiadł na XAsma lub Qasma. Lecz jest jeden malutki problem. Wszystko co dotychczas napisałem było w Mac'u (QA był dla mnie wtedy ..... hehe nie będe się wyrażał), A chciałbym dokończyć LOCKETA (całość zrobiona tylko szlify), Blood Fightera (1 level w 3/4 zrobiony i kupa grafy i troche muzy TL'a), Blood Fire (zarys ale interesujący projekt, można by go dociągnąć do końca). Potrzebowałbym jakiejś rady jak przenieść to z Mac'a do wyżej wymienionych programów (włącznie z makrami, dużo ich używałem). Z góry dziekuje za rady :D
Atari System Emulator 1.10 Nowa wersja emulatora przynosi wsparcie dla MIDI, Roland MT-32 oraz poprawę interfejsu.
Silly Venture 2026SE - stuff Paczka ze stuffem z letniej edycji party Silly Venture 2026 jest już dostępna do pobrania.
FujiATC: radar lotniczy na Atari Śledzenie ruchu lotniczego na żywo na 8-bitowym Atari dzięki urządzeniu FujiNet.
VBXETERM 0.24 Aktualizacja terminala VBXETERM v0.24 naprawia błędy obsługi urządzenia R:
Nowa wersja kompilatora actionc Nowe wydania nightly cross-kompilatora języka Action! dla 8-bitowego Atari napisanego w Rust.