Jak w temacie, pacjent to Samsung GT-C3530, coś mu się z softem porypało, włącza się, ma skoczyć menu i się resetuje i tak do usranej, próbowałem go flashować ale zanim zainstalowałem odpowiedni soft na winzgrozie to już miałem dosyć, nie wspomnę o tym że i tak winda telefonu nie wykrywa. Zlecę to osobie (oczywiście nie za darmo) która w tym siedzi a mamy tu pewnie speców od telefonów, telefon wysłał bym pocztą, jak odpali będzie działał ja wysyłam przelew za usługę i na wysyłkę powrotną. Pomożecie? :)
Gearlynx 1.2.32 Aktualizacja emulatora Gearlynx z poprawkami VSync i lepszą obsługą kontrolerów.
NGA 0.9.3. Nowatorski asembler 6502 NGA automatyzuje zarządzanie pamięcią 6502, wykrywając błędy w fazie budowy.
Elite FireBird dla Atari 8-bit Zakończono prace nad portem gry Elite w wersji FireBird dla 8-bitowych komputerów Atari.
CAS2Audio 1.0.7 Aktualizacja narzędzia CAS2Audio przynosi odświeżony interfejs i lepszą obsługę plików taśm.
AGI-ANTIC i King's Quest na Atari Silnik AGI-ANTIC przenosi klasyczne King's Quest I na małe Atari.