Mam problem z CDReaderem czy ktoś go używa.
Program odgrywa płytę ale czasem brak dźwięku nie wiem dlaczego.
Sterownik FDI-INIT.PRG wgrywam na początek potem CDReadera
Na wskaźnikach poziomu głośności widać że płyta jest odtważana ale głosu nie słychać w słuchawkach oraz w głośniku
Posiadam przystawkę FDI do Cubase podłączoną w Falkonie
CDReader pokazuje że FDI-INIT jest zainstalowany ponieważ zapala się port światłowodowy wyjścia cyfrowego w przystawce FDI.
Nie sprawdzałem czy ten dźwięk jest przesyłany przez to wyjście bo nie mam żadnego sprzętu aby do niego podłączyć.
Zastanawiam się czy czasami inne programy, które używałem wcześniej nie powodują jakichś zmian w systemie.
NP. pliki CPX
Gearlynx 1.2.10 Nowa wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawę renderowania Suzy.
Barbarian na Atari 8-bit wydany! Pełnoprawna wersja gry Barbarian od Vegi jest już dostępna na 8-bitowe Atari.
Giana Sisters zmierza na Atari 8-bit Shanti pracuje nad portem kultowej platformówki. Pierwsza wersja ma trafić na tegoroczny ABBUC.
VBXETERM 0.05 - terminal ANSI dla VBXE Najnowsza wersja emulatora terminala z obsługą standardu ANSI przez VBXE.
Gearlynx 1.2.9 Popularny emulator konsoli Atari Lynx doczekał się aktualizacji z funkcją przewijania i poprawkami.