Stryker: a co kaseta Ci sie wkręciła
nom i to ile razy.... odnosnie czasu niedalo by rady zrobic go 28 lutego??? moze jakas ankiete to by sobie ludziki zaglosowali :rolleyes: ............
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.
Altirra 4.50 test 2 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra, wprowadzając liczne poprawki i nowości.
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto - 3rd Volume.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Stryker: a co kaseta Ci sie wkręciła
nom i to ile razy.... odnosnie czasu niedalo by rady zrobic go 28 lutego??? moze jakas ankiete to by sobie ludziki zaglosowali :rolleyes: ............
mi pasuje kazdy termin chyba......a'propos Stryker kasety; moja luba kupiła mi wypaśną pidżamke...taka mocno trendy.......heheheehehe!!!!!
Jezeli chodzi o mnie, to na razie odpada: czas, kasa itp - jednym i drugim bede dysponowal dopiero w marcu.
a'propos Stryker kasety; moja luba kupiła mi wypaśną pidżamke...taka mocno trendy.......heheheehehe!!!!!
:D Potwierdzam!!! To jest faktycznie trendy, szczegolnie dla ludzi z CAS-team!
Szkoda, ze nie mam jeszcze cyfrówy, to bym zrobil fote i pokazal jaka to zajefajna pidzama... Chcialbys taka Stryker! :lol:
Szkoda, ze nie mam jeszcze cyfrówy, to bym zrobil fote i pokazal jaka to zajefajna pidzama...
A co tez sobie taka kupiles ??? :lol:
nie gadaj Stryjek to megawypasataripidżamka....rulez....tyle że nie wiem czy w sprzedazy jest w wiekszej ilosci..............hehehehehe
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto - 3rd Volume.
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 52 zapytań