http://filippo.io/Heartbleed/#login.yahoo.com
W chwili pisania posta jeszcze wypluwa loginy i hashe ;P
ciekawe jak szybko sie pozbieraja ;)
EDIT: wypluwa loginy hasla i hashe ;P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
onEscape extEnded and reWorked Poison prezentuje rozszerzoną i poprawioną ścieżkę dźwiękową z gry onEscape.
Hatari 2.6.0 Ukazała się nowa wersja Hatari - emulatora Atari ST/STE/TT/Falcon
Altirra 4.40 test 14 - poprawki modemowe Nowa wersja testowa Altirry skupia się na ulepszeniach w komunikacji.
RastaControl - GUI do RastaConvertera Dostępna wersja beta graficznego interfejsu do RastaConverter
atari.area forum » Bałagan » SSL anyone ? :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://filippo.io/Heartbleed/#login.yahoo.com
W chwili pisania posta jeszcze wypluwa loginy i hashe ;P
ciekawe jak szybko sie pozbieraja ;)
EDIT: wypluwa loginy hasla i hashe ;P
ciekawe jak szybko sie pozbieraja
Wystarczy, że ktoś rozsądny zaktualizuje OpenSSL do 1.0.1g, która ma poprawionego buga z Heartbleed :-).
Lol prawie jak Sherlock !
Pytanie bylo "ciekawe jak szybko" poprawia tego buga z heartbeat ;)
Lol prawie jak Sherlock !
Bystry jestem, nie ;)
Pytanie bylo "ciekawe jak szybko" poprawia tego buga z heartbeat ;)
Odpowiedź jest prosta. Jeśli mają admina to szybko lub bardzo szybko. Jeśli debila na tym stanowisku to może nigdy :).
Spox , wrzucilem tu bo moze ktos trzyma cos waznego na yahoo.
Wspomniałem o tym na AtariAge, bo portal też okazał się podatny na atak. Wątek po jakichś 2 godzinach wyparował, ale dziura wygląda na załataną przez adminów. :)
Heh smiechowo to wczoraj wygladalo. Co chwila jakis reboot apacha lecial gdzies :D
CHAOS :D
ja Ci dam Śmiechowo!!! btw mój lokalny prowajder wczoraj zgłupiał i wysyłał chaotyczne komunikaty o awarii w terenie i że wysokiej klasy specjaliści pracują nad usunięciem usterek - umierałem jak to słyszałem przez telefon :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » SSL anyone ? :P
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 33 zapytań