Outline 2014
Ktoś się wybiera?
A może coś przygotowujecie?
Ja się postaram zrobić obrazek na ST - w zeszłym roku raczej kiszka wyszła, ale w międzyczasie trochę opanowałem ten tryb.
j.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Outline 2014
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Outline 2014
Ktoś się wybiera?
A może coś przygotowujecie?
Ja się postaram zrobić obrazek na ST - w zeszłym roku raczej kiszka wyszła, ale w międzyczasie trochę opanowałem ten tryb.
j.
Ja bym się chętnie wybrał, ale z opowieści to taki piknik :)
Na którym partyzanci z Polski mogą odstawać od reszty społeczeństwa, tylko z opowieści to słyszałem.
Trzeba się będzie kiedyś tam przejechać!
No ze zdjęć rzeczywiście trochę tak wygląda. Opinie jednak słyszałem dobre.
Ale faktycznie może lepiej byłoby w kilka osób, żeby się nie czuć wyobcowanym. Może za rok :)
Teraz tylko wyślę pracę (jak zdążę dokończyć).
pozdr.
To jeszcze podbiję temat
Czy może jednak ktoś z polski się wybiera? Albo może znacie kogoś kto się wybiera (zza granicy) na tyle dobrze by poprosić o drobną przysługę?
PS. Na ten piknik jak na razie wpisało się 240 osób... Coś chyba rozdmuchali imprezę - np. 9 koncertów 8)
j
Byłem dwa razy z tego co pamiętam. Bardzo fajna impreza.
Ja się wybieram.
Świetnie! - wysyłam wiadomość na email
pozdr
j.
-----
dostałeś wiadomość??
@jok: wpisało się 140, a nie 240 :)
http://outlinedemoparty.nl/#visitors
Niestety większość z tej listy jest niezwiązana ze sceną Atari :(
BTW - gratulacje za kolejne pierwsze miejsce !!! Rewelka !!!
Hej - no fakt coś mi się poprzestawiały cyferki :/
Wygląda na fajną imprezę - ale rzeczywiście mało produkcji na atari. No i spodziewałem się, że np. Ukko, czy m0d coś wystawią.
Dzięki ! - trochę mam kaca po tym bo nie dokończyłem tej grafiki - zasypała mnie praca ostatnio i się nie wyrabiam.
W tym roku planuję jeszcze dwie grafiki na Atari. I jak się uda to małą produkcję.
No to super, czekamy z zapartym tchem ! :) Motywację powinieneś mieć - gdzie nie wystawisz pracy, to 1st place w kieszeni ;)
Keep it up !
@jok gratulacje, ładna grafika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Outline 2014
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 64 zapytań