Chciałbym poddać dyskusji pewien nurtujący mnie problem...
Dlaczego Jaśnie Wielmożny Najwyższy nie kasuje postów w których te świry wklejają linki do moich stron i aukcji?
Czym ja sobie zasłużyłem na taki wielki zaszczyt?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nadchodzi Antonia 2 - nowy akcelerator Nowa karta rozszerzeń od Simiusa z 14 MHz CPU i 16 MB RAM
BigPEmu 1.19 Ulepszona emulacja i nowe funkcje w wydaniu 1.19
Wee Ninja - platformówka na Atari 5200 Powstaje nowy platformer w stylu Mario - dostępna jest wersja WIP
Echa Outline 2025 Zakończyło się party Outline 2025 - zobacz pełne wyniki i relację z wydarzenia
Ice-T 2.8.0 Najlepszy terminal VT-100/ANSI na Atari 8-bit z nowymi funkcjami
atari.area forum » Bałagan » Wklejanie linków
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chciałbym poddać dyskusji pewien nurtujący mnie problem...
Dlaczego Jaśnie Wielmożny Najwyższy nie kasuje postów w których te świry wklejają linki do moich stron i aukcji?
Czym ja sobie zasłużyłem na taki wielki zaszczyt?
http://www.youtube.com/watch?v=eHA_qCceJc8
mniejsza o muzykę, rozpatruj nazwę kapeli i tytuł całościowo ;)
Gepard, wygrałeś Internet.
mniejsza o muzykę
Muza całkiem przyjemna.
Czy warto kupić http://allegro.pl/sio2pd-dla-atari-xl-x … 43655.html?
Dokladnie ten kawalek jest fajny. POdjezdza troche pod Illusion.
Ogolnie pomysl tego SIO2PD jest nawet nawet, tylko gabaryty nie do przyjecia. No i cena zabija.
Cena zabija, bo po pierwsze, płytka w formacie A4 swoje kosztuje, po drugie, jest tam milion niepotrzebnych i megadrogich części, no i skala zjawiska jest minimalna, co powoduje, że cena jest z kosmosu (produkcja prototypowa).
Cena do przyjęcia przez plebs to imo 150-170 zł max z bólem i to w zmodyfikowanym, bardziej kompaktowym wydaniu. Czy ktoś poza nierobem to posiada (czyt. zakupił) ? :D ?
Ej, ej. Panowie. "Bezrobotny" w tym przypadku to nie jest "nierób".
W każdym razie powstałe kilka lat wcześniej SIO2USB, produkt Abbuca (posiadam) nie dość że wygląda lepiej, nie dość, że nie wymaga dodatkowego zasilania - to po prostu jest mniejszy. Ale bezrobotny choć spróbował (albo skopiował po kimś).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Wklejanie linków
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 53 zapytań