Dawno nie było 24H compo, konkursów Sikora już nie ma, ale jedno 24H mogę ogłosić.
Zasady:
- gra o tematyce zmarłych/duchów
- gra autorska
- obsługa jednym przyciskiem
- ma działać na standardowym Atari 65XE bez dodatków
- ma chodzić pod dowolnym DOSem lub ładować się spod Chaos Loadera (dla XXL-a: tak, X-BIOS dozwolony, o ile zadziała z czymś innym - nie przeszkadza mi on)
Czas trwania:
DeADLINE NIEDZIELA, 02.11.2014, GODZINA 21:00
Nagrody:
Tylko jedna: komplet pocztówek plus papierowa wersja Błękitnych Nimf (bez kostki), wysyłam wygranej osobie.
Prace wysyłamy na adres: sikor(podkreśł_spację)soft[zwierzę, od którego ponoć pochodzi człowiek]poczta(jakaś_kropka)fm
========================
Aha, jak gry dostanę - udostępniam i głosujemy do 12-go listopada.
Prototyp gry Raiden dla Falcona Prototyp zaginionej konwersji kultowego Raiden na Atari Falcon ujrzał światło dzienne.
Steem SSE 4.2.0 R11 Ukazała się aktualizacja Steem SSE, popularnego emulatora komputerów Atari ST dla systemów Windows i Linux.
Larek i Drwal 1.3: User Friendly Nowy odcinek kursu programowania w asemblerze 6502.
HDDRIVER 13.01 Aktualizacja HDDRIVER przynosi poprawki dla HDDRUTIL oraz lepszą obsługę szybkiego sprzętu.
192p Test Suite dla 8-bitowego Atari Nowy program do testowania i kalibracji obrazu dla Atari XL/XE od HanJammera.