Witam wszystkich i przepraszam, jesli nie na temat
W sobotę byłem sobie na drzwiach otwartych na akademii muzycznej w poznaniu. wprawdzie mi słoń nadepnął nie tylko na ucho, ale przeszedłem się tak sobie.
i w takim pokoju w którym sie niby robi muzykę elektroniczną zobaczyłem Atari! Wiadomo niby o możliwości Atari pod względem muzyki, zwłaszcza MIDI, ale w takim miejscu. trochę się zdzwiłem... jest tam atari mega st, a jak gadałem z kierownikiem tego całego grajdołu, to stwierdził, że "do MIDI on używa wyłącznie Atari" i że ma w domu Falcona. cwaniaczek..
pozdrawiam
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.