@mały: pamiętaj, że to miecz obosieczny. Wierz mi, z Twojej strony wcale nie było lepiej, więc się lepiej zastanów.
btw: widzę grey się wysługuje małym teraz?
Jak pisałem - nie zamierzam brać udziału w Waszych wojenkach, tutaj bluzgi z mojej strony nie padły, więc nieco pokory (nie, nie Wojciecha Pokory). Aha, zmiany wpisów w postach nie pomogą, a musisz się mały liczyć z tym, że jak dojdzie do rozprawy - to Krap będzie musiał udostępnić całą bazę, znając życie - kilka tygodni bez aa.
@dely: żadne maile do mnie od Ciebie nie doszły, więc nie wiem, o czym piszesz.
Po przeczytaniu proszę o zamknięcie wątku.
A8E 1.3.0 Emulator atarowskich ośmiobitowców o otwartym kodzie źródłowym otrzymał aktualizację do wersji 1.3.0.
a7800DS 5.2c Aktualizacja emulatora Atari 7800 dla konsol Nintendo DS przynosi optymalizacje i nowy system ulubionych.
Elite Demo Release 8 na Atari 8-bit Nowa wersja konwersji kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari z poprawkami i nową muzyką.
Altirra 4.50 test 6 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki w dekodowaniu i emulacji napędów.
Fujisan 1.1.6 Ukazała się aktualizacja Fujisan, nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800 z obsługą FujiNet.