Informuję, ż jestem w posiadaniu SIO2SD, które miał As... oraz TeDeCowego karta SIDE II (nagroda).
Jednocześnie po compo MSX/GFX na stole głównym chyba pozostała czarna myszka na USB (nie jest to jakaś duża strata, podaję tylko informacyjnie). :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
atari.area forum » Zloty » Derenegeracja - zgubiono, znaleziono
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Informuję, ż jestem w posiadaniu SIO2SD, które miał As... oraz TeDeCowego karta SIDE II (nagroda).
Jednocześnie po compo MSX/GFX na stole głównym chyba pozostała czarna myszka na USB (nie jest to jakaś duża strata, podaję tylko informacyjnie). :)
Myszkę mam ja, myślałem że to YerzmYeYa jest. Do odbioru na najbliższym zlocie.
Znaleziono też spodnie, rozmiar całkiem jak na Lewisa, lub Grubszego ;)
Sonar mówił że zostawił spodnie, chyba jeansy z tego co pamiętam.
@miker zgłoszę się po sio2sd ...
(...)
Oj to musiało być ostro :P
Głupiś - skoro była maska gazowa, to nawet nie wiesz, że to nie żadne spodnie: z opisu jasno wynika, że znalazłeś spadochron.
Szkurde, miało być party a to desant jaki, cycuś...
Hej, te portki to chyba Sonara są, w drodze powrotnej mówił, że chyba zostawił...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Derenegeracja - zgubiono, znaleziono
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 15 zapytań