Dziękujemy wszystkim przybyłym :)
Moje osobiste podziękowania i pozdrowienia lecą dla Pinokia (mam Twój kabel :) ) i LAMERS, za wielki wkład w imprezę - odpowiednio po stronach organizacyjnej i produkcyjnej. Jesteście super!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa beta RastaConvertera Ilmenit udostępnia czternastą betę swojego konwertera grafiki na komputery Atari.
Test7800 0.3.0 Nowa wersja emulatora Atari 7800 przynosi szereg poprawek i ulepszeń.
Defender 1.02 Nowa wersja gry Defender na Atari ST/STE/Falcon030, oparta na oryginalnych kodach z automatu arcade.
Nowe firmware dla A8PicoSIO Nowa wersja oprogramowania dla A8PicoSIO wprowadza obsługę obrazów dysków ATR o sektorach 512-bajtowych.
Mad Pascal 1.7.4 Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
atari.area forum » Zloty » RiverWash 2015
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziękujemy wszystkim przybyłym :)
Moje osobiste podziękowania i pozdrowienia lecą dla Pinokia (mam Twój kabel :) ) i LAMERS, za wielki wkład w imprezę - odpowiednio po stronach organizacyjnej i produkcyjnej. Jesteście super!
Ja też dziękuję za miłą imprezkę ;)
W sprawie kabelka, to przy okazji jakoś przedzwonię.
Także zaliczam party do bardzo udanych. Dobra atmosfera jak i ciekawe prace na compo. Dzięki!
party bardzo udane (miejscówka tylko koszmarna - sleeping room ze szczurami 8| )
solidne produkcje - zwłaszcza atari dostarczyło w tym roku
cieszy też, że było sporo ludzi zza granicy - przestają nas traktować jako część syberii??
edit: nie ten temat;)
Byłem pierwszy raz. Tylko w sobotę, w dodatku przed kompotami musiałem się zwinąć. Miejscówka hmmm... Klimatyczna ;-) Miałem okazję pogadać z Amigowcami, napić się piwka, posłuchać "dżemowania" na instrumentach wszech elektronicznych. Ogólnie fajnie. Jak następne będzie gdzieś nie daleko to pewnie znowu się wybiorę :-)
sporo fotek z imprezy jest tu: http://www.slengpung.com/
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » RiverWash 2015
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 47 zapytań