A dziś doszły filmiki od Maca: http://ftp.pigwa.net/stuff/parties_-_ph … er/movies/
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
atari.area forum » Scena - 8bit » Głuchołazy 2015 - fotki, stuff i inne takie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A dziś doszły filmiki od Maca: http://ftp.pigwa.net/stuff/parties_-_ph … er/movies/
Co się dzieje, że linki do PIGWy nie działają ???
Chwilowy błąd, czy jakiś poważniejszy problem?
Dzięki za info, już działa :)
Czemu nie moge wejsc na pigwe? Avast krzyczy o zagrozeniu i rozlacza:( o co chodzi?
Odinstaluj go.
To tak jakbyś walczył plastikowym mieczykiem ze złodziejem uzbrojonym w broń palną. Niby coś tam możesz zrobić, ale… :)
Już lepiej postarać się o to, by zachowywać się tak, by złodzieja nie przyciągać.
Dodaj URL do wyjątków w ustawieniach antywirusa. Fałszywy alarm. :)
Dzieki Voy, dziala, a panu Skrzypowi to dziekuje za takie porady...
To jest bardzo dobra rada. Nie mam antyvira od wielu lat i żadnych robali też nie. Poprostu nie ściągam i nie odpalam byle czego :)
Vidol - ale swoją drogą ten Avast to niezły syf jest. Piec z Avastem działał mi tak, jak z pakietem Nortona z czasów jego złotych lat "świetności" ;)
wiem ze syf, kiedys byl niezly ale ostatnimi czasy za bardzo 'obrosl w piorka'. Przymierzam sie do zmiany na cos lepszego, ale ostatnio nie mam czasu zeby posiedziec na necie i poczytac na co.
To jest bardzo dobra rada. Nie mam antyvira od wielu lat i żadnych robali też nie.
Słusznie. Jak nie chodziłem do lekarza to byłem zdrowy. Wystarczyło, że raz poszedłem i koniec - od tej pory jestem cały czas chory :p
Vidol - testuje teraz "Baidu". Na starym piecu system się nawet uruchamia w rozsądnym czasie :D
Na starym piecu system się nawet uruchamia w rozsądnym czasie :D
Bo Ci RAMu dorzuciłem… Kurde, jak można było mieć 512MB w 2015? :D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Głuchołazy 2015 - fotki, stuff i inne takie
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 89 zapytań