Najlepiej jakas mala plyta/komputer przemyslowy, zegar/procesor 386 w gore ale tez nie za szybki, najlepiej do 166MHz (tam bedzie troche programow w Pascalu - nie chce mi sie ich latac na okolicznosc error 200)
Pomożecie?...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.4.4 Nowa wersja narzędzia TURGEN naprawia błędy w obsłudze wiersza poleceń.
Gearlynx 1.2.18 Emulator Atari Lynx doczekał się kolejnej wersji, przynoszącej mniejsze opóźnienia i liczne poprawki.
Demo na SidecarTridge dla Atari ST Nowe demo pokazuje niesamowite możliwości SidecarTridge.
Prototyp gry Raiden dla Falcona Prototyp zaginionej konwersji kultowego Raiden na Atari Falcon ujrzał światło dzienne.
Steem SSE 4.2.0 R11 Ukazała się aktualizacja Steem SSE, popularnego emulatora komputerów Atari ST dla systemów Windows i Linux.
atari.area forum » Bałagan » Ma ktos do opchniecia komputer/plyte z gniazdem ISA 16-bit?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najlepiej jakas mala plyta/komputer przemyslowy, zegar/procesor 386 w gore ale tez nie za szybki, najlepiej do 166MHz (tam bedzie troche programow w Pascalu - nie chce mi sie ich latac na okolicznosc error 200)
w poniedziałek przejrzę magazyn w robocie.
acz jeśli już, to byłaby sama płyta gówna.. no z prockiem.. z ramami... ew z grafiką na isa...
najprędzej bym miał 486, płyta zwykłego wymiaru pełnego AT, czyli nie taka mała -takie pamiętam.
Azbest mam jakies plyty....
Procki tez by sie znalazly ale mialy isc na zlom dawno temu i niewiem czy sie piny nie powyginaly... Fotki podeslac?
@takron27: ok, jak mozesz to zerknij co jest i ew wyslij foty
@stryker: ok, chetnie zobacze fotki.
do obu: prosze o info tak z grubsza co to jest i za ile?
No u mnie jest z grubsza: ATkowa płyta 26x22cm, ale, z pentium90. 3xpci, 4xisa, simm72pin. (foto)
Z 'niedogodności' ma luźne gniazdo baterii (sprawę załatwia kawałek zbitej folii al.) i nie mam od niej wentylatora, jeno radiator na procku.
Jeśli nie jest Ci zbyt szybka, to pisz; dobiorę i potestuję pamięci; ramu tyle ile chcesz.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Ma ktos do opchniecia komputer/plyte z gniazdem ISA 16-bit?
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 55 zapytań