Obudowa jest mi niepotrzebna. Tak samo mysz i stacja dyskietek, ale zasilacz mile widziany.
s
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.
atari.area forum » Bałagan » [K] amiga 1200 (płyta główna)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Obudowa jest mi niepotrzebna. Tak samo mysz i stacja dyskietek, ale zasilacz mile widziany.
s
Obudowa 800 XL pasuje do płyty A1200, widziałem na własne oczy, oczywiście wszystkie wyjścia złącz trzeba dorobić na nowo, można wyciąć tylną prostokątną ściankę i wstawić właściwą odpowiednio zaprojektowaną :)
Nie ten dział - nie Atari, powinno być w bałaganie.
słuszna uwaga.
Tebe wszystko można tylko po co? a1200 designem nie grzeszy
Dzięki za przeniesienie do właściwego działu, niestety ogłoszenie już nieaktualne. Proszę o zamknięcie.
s.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » [K] amiga 1200 (płyta główna)
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 51 zapytań