Witam Wszystkich! Pewnie temat stary jak świat, ale ja jestem "nowy" cha, cha, cha!! Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów pokusił się o zbudowanie/skonstruowanie dodatkowego expandera midi, rozbudowującego ST/STE/MSTE o dodatkowe w pełni konfigurowalne porty/wyjścia midi? Zaczynam zabawę z "analogami" i chciałbym wysłać z CUBASE-a sygnały na 2 instrumenty na 1 kanale, ale na oddzielnych wyjściach midi np. nr 3 i 4 na kanale 3. Oczywiście idealnym rozwiązaniem byłby MIDEX+, ale za jednym popsutym na eBay-u się zgapiłem, a drugiego "niemiec" nie chciał mi oddzielnie sprzedać:) Pewnie ciężka sprawa, ale - "kto pyta nie błądzi"!
A8E 1.3.0 Emulator atarowskich ośmiobitowców o otwartym kodzie źródłowym otrzymał aktualizację do wersji 1.3.0.
a7800DS 5.2c Aktualizacja emulatora Atari 7800 dla konsol Nintendo DS przynosi optymalizacje i nowy system ulubionych.
Elite Demo Release 8 na Atari 8-bit Nowa wersja konwersji kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari z poprawkami i nową muzyką.
Altirra 4.50 test 6 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki w dekodowaniu i emulacji napędów.
Fujisan 1.1.6 Ukazała się aktualizacja Fujisan, nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800 z obsługą FujiNet.