Jak w temacie. Obraz był żyleta - ale się popsuł zasilacz. Zasilacz powędrował do znajomego do naprawy, a ten wybył zagramanicę. W ten sposób stałem się posiadaczem monitora do TTki bez zasilacza i bez wkrętów mocujących (zaginęły w akcji). Przypuszczalnie - po dodaniu nowego zasilacza będzie ok.
Stan określam na 3 - obudowa niepopękana, ale brudna i przebarwiona (choć nie tragicznie).
Licytacja jawna od 25zł, kończymy 20 sierpnia o 20-tej. Odbiór osobisty lub wysyłka kurierem na koszt nabywcy wybraną firmą kurierską.
Uwagi: kabla sygnałowego pewnie nie znajdę ;(
Pozbywam się z powodu konieczności wygospodarowania miejsca. Monitor ma swoje wymiary i wagę, a że mam TTM194 nie są mi potrzebne dwie TTL-ki w pokoju.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!