Kiedyś już próbowałem ale ponowie prośbe, może wśród was jest użytkownik stacji TOMS 710?! Ja właśnie jestem użytownikiem (a właściwie byłem) tego cudeńka, niestety po awarii zasilania zawartość kości eprom uległa uszkodzeniu (sprawdzałem na programatorze willem). Teraz poszukuje pliku ze zgranym romem aby ponownie ożwić moją stacyjke. Plik nie jest osiągalny, sprawdzam na necie to juz od dłuższego czasu. Pomagając i zgrywając ten ROM mnie może w przyszłości pomożesz i sobie. Pozdrawiam - tyworek
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!