Witam,
Ponownie moje CTPCI dziala chcialobym pokazac na SV dzialanie RAdeona i najwyzsza rozdzielczosc na Falconie 060 tak jak jak kilka lat temu, moze uda mi sie dotrzec, ale w tej chwili nie wiem problemy rodzinne
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Another World na Atari XL/XE Niezwykły projekt w1k przenosi kultowy hit Another World na 8-bitowe komputery Atari.
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.
Altirra 4.50 test 11 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra z nowym, eksperymentalnym paskiem zadań.
C.E.T.A.S. - nowy projekt na Atari 8bit Rafał Dudek i Vladimir Janković pracują nad unikalną strzelaniną z alternatywną historią w tle.
Postępy nad konwersją Golden Axe Zobacz najnowsze zmiany w nadchodzącym hicie na 8-bitowe Atari, nad którym pracuje znana ekipa.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Ct63 + CTPCI
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Ponownie moje CTPCI dziala chcialobym pokazac na SV dzialanie RAdeona i najwyzsza rozdzielczosc na Falconie 060 tak jak jak kilka lat temu, moze uda mi sie dotrzec, ale w tej chwili nie wiem problemy rodzinne
Kroll
oj Kroll wydaje mi się że pałeczkę "najwyższej rozdzielczości na falcconie" przejeli po Tobie Cieplik i GuSTaw z ich Supervidel'ami :)
No to dobrze bardzo sie ciesze ze nie jestem jedynakiem :) ja jestem zadowolony ze znowu u mnie dziala
Kroll
Jeszcze Jury i AdamK :D
guSTaw: ale leżaki na półce się nie liczą !! (nie piszę o Jurym !!) haha ;) sorry AdamK ;)
witam,
chcialem sie tylko podzielic i podpialem dzisiaj do Radeona monitor panoramiczny i na zdjeciu chcialem sie podzielic rozdzielczoscia wiem ze nie jestem juz pionierem ale znowu jest przyjemnosc i szybkoscia dzialania falcon z Radeonem oczywiscie przebija hadesa zwlaszcza przy Calamusie :).
Kroll
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Ct63 + CTPCI
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 55 zapytań