Przepraszam, źle się wyraziłem:
"będę upity tym soczkiem jabłkowym marki Hortex ;)"
Ja nie piję aż do 29 kwietnia 2007r. (moje osiemnaste urodziny)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Zloty » Sztab Małopolska #3
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przepraszam, źle się wyraziłem:
"będę upity tym soczkiem jabłkowym marki Hortex ;)"
Ja nie piję aż do 29 kwietnia 2007r. (moje osiemnaste urodziny)
grypson: a ja mam równo za miesiąc. :)
a ktora to klasa? juz gimnazjum.. czy jeszcze nie?
a swoja droga to masz fajnie bo ja w twoim wieku to ch** wiedzialem o scenie i zlotach i sztabach...
-----
i z tym postem staję się mastah atarowcem! :)
"będę upity tym soczkiem jabłkowym marki Hortex ;)
no tak, takim sfermentowanym? :rolleyes:
ktos zabiera jakiś sprzęt ??? i czy będzie miejsce ewnetualnie z czymś się rozstawić??? Czy po prostu będzie to spotkanie czysto towarzyskie?
a ktora to klasa? juz gimnazjum.. czy jeszcze nie?
Dzisiaj skończyłem drugą gimnazjum. Łatwo się domyślić, że za rok trzecia :) i egzamin końcowy
Pigula: Pewnie, ze zabierz sprzet. Jesli jedziesz autem to zabierz i monitor bo z tym moze byc deficytowo. Przewaga standardowo beda male atarki, choc i wiekszego brata nie zabraknie.
Ble znowu zapomnialem sie zalogowac, a chcialem jeszcze dodac iz jesli masz jakies demka na duza atarke pozgrywana na dyskietki to zabierz ze soba. Moze akurat sie nie zdubluja i bedzie wieksza ich liczba w puli.
w takim razie zabieram ze sobą sprzęcik i tutaj mała prośba do innych elektroników którzy ewentualnie jadą na sztabik chętnie kupię czystego Atmela pod sio2ide 4.2 + komplet kwarcy! Jeżeli ktoś ma na zbyciu to proszę o info na mejla lub GG
A ktos po nas wyjdzie? bo sie mozemy zgubic po tym pociagu ;).
wilson: pusc sygnala albo sms jak bedziecie u celu, mi, pinokiowi albo komu tam jeszcze... kto bedzie czynny pozbiera komitet powitalny. :)
Cos mnie trafi, zas przeoczylem logowanie :p
A ciacho se dac do logowania to nie laska?
jak co, to moge wyskoczyć na komitet powitalny too ;p. jak kotoś chce (i jak mnie pozna ;p -siurprajs).
Meska: ale tylko topless. :D
Komitet powitalny bedzie (tylko dajcie wczesniej znac o ktorej bedziecie) razie trudnosci z dojsciem z dworca (grawitacja i te sprawy) jest mozliwosc podjechania po Was samochodem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Małopolska #3
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 63 zapytań