Jak w temacie, kupię płytę A65XE, najlepiej z ECI (choć nie jest to konieczny warunek), ewentualnie cały komputer w rozsądnej (czytaj: nie-allegrowej cenie).
Komputer ma być przeznaczony do muzykowania w TMC/MPT (potrzebna mi druga sztuka Atari, jedną już mam).
Jeżeli kogoś interesowałaby wymiana na jakieś sprzęty, w chwili obecnej mam na zbyciu np. Super Nintendo (z modem 50/60Hz i lockout switchem), kilka sztuk C64C (bez zasilaczy), jakieś gry na Amigę (boxy), etc.
Pozdrawiam!
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.
Nowe firmware - FujiNet 1.6.1 Nowa wersja oprogramowania układowego dla FujiNet przynosi liczne poprawki błędów.
Atari800 6.1.0! Po blisko trzech latach przerwy ukazała się nowa wersja najpopularniejszego emulatora Atari 8-bit.