Witam!
Przyznam się bez bicia, schrzaniłem, czyściłem klawisze w celu odżółcania i chciałem wszystko z osobna wysuszyć, ale suszarka miała za dużo mocy i niestety przypaliłem klawisz, z wierzchu co prawda nie jest źle, ale po założeniu się blokuje. Próbowałem to jakoś naprawić ale nie udało się. Gdyby ktoś mógł poratować to byłbym wdzięczny. Ewentualnie zamiast kupić, mogę się wymienić za coś niezwiązanego z Atari, ale z elektroniką ogólnie (trafa, tranzystory, stabilizatory napięcia, lampy elektronowe, układy scalone itp.)
Atari Floppy Image Toolkit Potężne narzędzie w stylu GEM do obsługi dyskietek Atari ST w przeglądarce internetowej.
Delete Me Hard Nowa, rozbudowana strzelanka arcade dla komputerów Atari XL/XE, NES oraz C64.
HDDRIVER 13.00 Nowa wersja sterownika przynosi olbrzymie zmiany, w tym ramdysk nowej generacji i inne optymalizacje.
Altirra 4.50 test 12 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki błędów oraz wierniejszą emulację plotera Atari 1020.
Another World na Atari XL/XE Niezwykły projekt w1k przenosi kultowy hit Another World na 8-bitowe komputery Atari.