Hej,
Czy nie widział ktoś nadmiarowego zasilacza do Atari gdzieś na ławce?
Właśnie wróciłem do domu i chciałem sobie odpalić stuff, ale prądu do maszyny nima jak podłączyć :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gearlynx 1.2.15 Emulator Atari Lynx doczekał się ważnej aktualizacji z wieloma nowymi funkcjami.
STOS BASIC V5.5 Alpha Popularny język programowania dla Atari ST powraca po ponad 30 latach w nowoczesnej wersji.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
atari.area forum » Bałagan » Last Party 2017 - zgubione / znalezione
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Czy nie widział ktoś nadmiarowego zasilacza do Atari gdzieś na ławce?
Właśnie wróciłem do domu i chciałem sobie odpalić stuff, ale prądu do maszyny nima jak podłączyć :)
no coś wydaje mi się że ktoś wspominał o znalezionym zasilaczu. Ale pewien nie jestem.

Hmm, zawsze w sobotę na zlotach piłem i nic nie gubiłem... Tym razem siedziałem trzeźwy jak świnia i masz! ;-)
Jak zaginął to luz - ważne, że przysłuży się jakiemuś Atarowcowi. Ja już organizuję backupy.
Wzywam Vasco Czy ty przypadkiem Vasco nie mówiłeś o jakimś zgubionym zasilaczu Atari?

Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Last Party 2017 - zgubione / znalezione
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 56 zapytań