Mam na sprzedaż komputer BBC Micro 32K ze stacją dysków 5.25. Ktoś byłby zainteresowany ? Zanim wystawię na evilbayu.
Kupiłem z paroma innymi komputerkami, a BBC to nie moja bajka więc idzie pod młotek.
Rozkręciłem i wyczyściłem z kurzu i brudu.Profilaktycznie wymieniłem 3 kondensatory w zasilaczu które po tylu latach padają i są podobno bolączką wszystkich bbc.
Po podłączeniu do telewizora komputer się włączył i tu się kończy moja wiedza .
Mała uwaga jest to wielka krowa i zajmuje niestety pół stołu, jak masz małe biurko to będzie problem.
Cena jaka mnie interesuje to 550 zł albo £115. Płątność paypalem albo na polskie konto, jak kto sobie życzy.
W cenie jest wysyłka ubezpieczona na całą kwotę.
Jeśli ktoś potrzebuje więcej zdjęć proszę pisać.
Zapraszam.
Fujisan 1.1.3 Fujisan 1.1.3 to nowa odsłona emulatora opartego na libatari800, skupiona na integracji z FujiNet.
Śnieżna planeta w Cosmic Hero 2 Zelax prezentuje postępy nad kontynuacją klasyka. Zobacz mroźną planetę w Cosmic Hero 2.
ABBUC Creative Contest 2026 Poznaj zasady nowej edycji konkursu ABBUC Creative Contest dla twórców związanych z 8-bitowym Atari.
Gearlynx 1.0.0 Pierwsza stabilna wersja wieloplatformowego emulatora Atari Lynx o nazwie Gearlynx trafiła do sieci.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.