Na ostatnim Wapniaku - najprawdopodobniej w wyniku działania atr plugina do TC poleciały mi dwa atr-y z plikami (rozjechał się katalog MyDOSa). Zdarzyło się to po raz kolejny, ale...
- dzieje się tak tylko z obrazami MyDOSa
- nie zawsze (co jest dziwne)
- niestety, często pliki są nie do odzyskania
Skończyło się tak, że po przegraniu atr-a na party program się podczas pokazu zawieszał, nie znaliśmy przyczyny. Niestety, poszła też się... część źródeł - póki co udostępniam "wersję testową", którą udało mi się odzyskać, ale chciałbym (o ile można) zaraportować taką przypadłość.
I na koniec tak, jestem użytkownikiem myDOSa i pewnie przyzwyczajeń prędko nie zmienię ;)
Altirra 4.40 test 26 Nowa wersja testowa popularnego emulatora Altirra z licznymi poprawkami, zwłaszcza dla emulacji urządzeń sieciowych i modemów.
Gopher 2600 z nową wersją 0.50.3 Poprawkowa aktualizacja zaawansowanego emulatora Atari 2600.
Steem SSE 4.2.0 R5 Aktualizacja popularnego emulatora Atari ST, Steem SSE, skupiająca się na poprawie stabilności i dokładności.
Piąte demo konwersji Elite Piąta wersja demo konwersji kosmicznego symulatora Elite na Atari 8-bit z poprawkami wydajności.
VC3 2025 Compo 2025 Vintage Computing Christmas Challenge 2025 rusza! Narysuj gwiazdkę.