Termin: 9-12 VII 2020.
(jeśli przyszłoroczna impreza nie wypali, to zrobimy grilla ;))
Last-Party.pl/2026/ - https://www.facebook.com/events/1794386084727090/
LostParty.pl/2026/ - https://www.facebook.com/events/1269596854876658/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
8. Gala Atari Homebrew Awards już dziś! Poznaj najlepsze gry roku na wszystkie platformy Atari podczas wielkiej gali na żywo.
Robocop, Paperboy, Last Ninja II na A8? Sensacyjne odkrycie grafik z niepublikowanych gier na 8-bitowe Atari.
AspeQt-2k26 v1.0.0 Nowoczesna wersja emulatora stacji dysków AspeQt z obsługą Qt 6 i nowymi funkcjami sieciowymi.
Elite Demo Release 7 na 8-bitowe Atari Nowa wersja portu kultowej gry Elite z BBC Micro na Atari XL/XE przybliża nas do pełnego wydania.
Nagrody w 24h Compo od NRG i PMKC NRG Studio oraz Poznańskie Muzeum Kultury Cyfrowej fundują atrakcyjne nagrody dla twórców w 24h Compo.
atari.area forum » Zloty » Lost Party 2020?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Termin: 9-12 VII 2020.
(jeśli przyszłoroczna impreza nie wypali, to zrobimy grilla ;))
... chciałem coś napisać, ale musiałem się wymoderować.
Oficjalnie więc zajmuję termin w 2021!!!!1111 Plan jest taki - reaktywujemy Ornetę?
11-listopada ????????
... chciałem coś napisać, ale musiałem się wymoderować.
Oficjalnie więc zajmuję termin w 2021!!!!1111 Plan jest taki - reaktywujemy Ornetę?
Orneta..
Bardzo chętnie przyjadę w terminie klasycznym..
Wszech i wobec ogłasza Vasco, że w ten czas corocznie ku Bazylice bieżyć będą Atarowcy, amen.
Orneta, to byly czasy :)
Panowie, musi być lipiec? ... od 10 lat właśnie w tym miesiącu organizujemy nasze Pegasusowe party.
W czerwcu Wapniak, w sierpniu Ironia. Na lipiec mogę załatwić salę, na inne miesiące raczej nie. Poza lipcem spada też atrakcyjność jeziora.
Pin: Albo pisz jaśniej, albo zadzwoń.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Lost Party 2020?
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 57 zapytań