Witam. Na początku od razu napiszę, że nie mam pojęcia o Atari, Kupiłem mieszkanie i w różnych zakątkach, workach i reklamówkach znalazłem kasety, książki i jakiś touch pad, z logo Atari. Chciałbym się dowiedzieć czy ma to jakąś wartość materialną. Może byłby ktoś zainteresowany żeby to odkupić najlepiej cały komplet,
tu 2 zdjęcia: https://drive.google.com/drive/folders/ ... fqQv4eJ-e_
Jakby był ktoś zainteresowany to proszę o kontakt i jakąś propozycję, jakby trzeba było mogę zrobić więcej zdjęć(na kasetach napisane są ręcznie tytuły)
Pozdrawiam Rav
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.
Altirra 4.50 test 11 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra z nowym, eksperymentalnym paskiem zadań.
C.E.T.A.S. - nowy projekt na Atari 8bit Rafał Dudek i Vladimir Janković pracują nad unikalną strzelaniną z alternatywną historią w tle.
Postępy nad konwersją Golden Axe Zobacz najnowsze zmiany w nadchodzącym hicie na 8-bitowe Atari, nad którym pracuje znana ekipa.
Cannon Fodder STE WIP #2 Krzysztof Jarzyna prezentuje nową wersję rozwojową kultowej gry Cannon Fodder dla Atari STE.