Jak pewnie niektórzy wiedzą - przymierzam się do produkcji. Chodzi o obudowę typu: https://images86.fotosik.pl/353/269cfe0f4e8d7b27.png - nieco zmienione optycznie, ale z zachowanymi wymiarami. Niestety, wszelkie kalkulacje wychodzą drogo - około 25-30zł/szt to minimum. Teoretycznie miałem testować tańsze, ale nie udało się.
A teraz o co chodzi: carty byłyby produkowane z formy wtryskowej, daje to swoje koszty (duże). Zaletą jest jakość i trwałość, która póki co jest dużo większa niż z druku 3D (choć i taki mi proponowano). Stąd ankieta o takich obudowach, proszę też o info w komentarzach.
Aha, nie liczę na sprzedaż i ilości jak u Maszczyka, taka cena jest nieosiągalna, chyba, że ktoś zamówi od razu z 5000 sztuk - bo jeśli to będę robił i tak mniejszy nakład póki co, bo nie sprzedam tego w 30 lat w takiej ilości ;)
Aha, ja zaznaczam opcję Sam nie wiem - choć będę potrzebował na własne potrzeby około 50 sztuk.
====
Jeszcze prośba do zainteresowanych osób o wpisywanie orientacyjnej liczby sztuk - niezobowiązująco, to nie jest deklaracja zakupu.
ANTY *AJEK COPY 1.4 Nowa wersja narzędzia do kopiowania zabezpieczonych plików Speedy 2700
Adam is Me teraz na Jaguarze Pierwsza wersja gry logicznej Adam is Me dostępna na Atari Jaguar
Flashback na Atari Falcon Port klasycznej gry Flashback dostępny na Atari Falcon030 z 14 MB RAM.
Turgen System 9.4.2 już dostępny Nowa wersja Turgena przynosi usprawnienia w TSFX, GUI i poprawki błędów.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.