Witam wszystkich
mam problem jak w temacie.
Posiadam SIO2SD Lotharka (z firmwarem 2.5), zachciało mi się zabawy i zrobiłem downgrade firmware'u do wersji początkowej, czyli 1.0.
Potem chciałem ponownie przywrócić firmware (może nawet do najnowszej wersji 3.1RC2), ale niestety już się nie da. :(
Udało mi się zainstalować firmware 1.3, ale 2.0 i wzwyż już nie mogę - SIO2SD nie reaguje ani na SHIFT + K2 ani na SHIFT + K3.
Nie mogę zrobić kolejnej aktualizacji w żaden sposób...
Próbowałem już kilku innych kombinacji klawiszy i nadal nic, brak reakcji.
Co ciekawe, nie da się także wywołać menu konfiguracyjnego SIO2SD klawiszem SHIFT, a górna czerwona dioda led cały czas się świeci.
Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie sugestie, które pomogą rozwiązać problem.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.