Czy da sie jakos zrobic lub zdobyc wtyczki ktore by pasowaly do wyjsc joystickowych? zwykle db9 "chaczy" o obudowe.
Adept Zap
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Fujisan 1.1.6 Ukazała się aktualizacja Fujisan, nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800 z obsługą FujiNet.
A7800DS 5.2a Nowa wersja emulatora Atari 7800 dla konsol DS/DSi przynosi poprawki błędów i lepszą synchronizację.
Barbarian na Atari 8-bit już blisko Vega kończy prace nad nową konwersją kultowego Barbariana.
System Error tematem konkursu 24h Compo Poznaliśmy temat nowej edycji konkursu 24h na Atari.area. Czas na tworzenie!
Edytor poziomów Montezuma's Revenge Lew Daney udostępnił narzędzie pozwalające na tworzenie własnych piramid w kultowej grze na Atari.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » wtyczka do joya
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy da sie jakos zrobic lub zdobyc wtyczki ktore by pasowaly do wyjsc joystickowych? zwykle db9 "chaczy" o obudowe.
Jak już wcześniej mówiłem - zamiast sypać postami na forum - pytaj najpierw w lokalnej składnicy... :D . mam wtyk - nawet z kablem. :twisted:
Tego akurat pod dostatkiem, pewnie gdzies w sklepach rowniez sa dostepne jeszcze te pasujace.
No chyba, że uruchamiasz produkcje na skale przemysłową ... :lol:
DB9, rozdzielamy metalową osłonkę (śrubokręt/dłuto i 3 minuty roboty dla niewprawnej ręki), używamy środka - i nic nie chaczy. A obudowa... Hmm, albo wymyślamy, albo modelinka i gra gitarra ;)
Zamiast lepić obudowę można użyć koszulkę termokurczliwą. Wiel lat temu tak zrobiłem i trzyma do tej pory.
Hmm, z koszulką nie próbowałem, ale rzeczywiście - szybciej, łatwiej i przyjemniej :P , a w dodatku - taniej ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » wtyczka do joya
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 56 zapytań