TOS malware :D
MagiC ? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Bałagan » Przeglądanie stron w XP
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pod XP i Vistą jest problem z certyfikatami, kiedyś nie mogłem uruchomić VirtualBox-a i gdzieś znalazłem, że to wina certyfikatów, znalazłem też link do działających i faktycznie po ich zainstalowaniu VirtualBox działał. Niestety po jakimś czasie problem się powtórzył, a linka już nie udało mi się znaleźć... Może są gdzieś takie certyfikaty, które da się doinstalować i będą działały?
Obawiam się że jedynym sposobem na działanie certyfikatów jest zmiana czasu systemowego.
A ja się obawiam, że to nic nie da... różnica czasu ~2h pomiędzy przeglądarką a serwerem uniemożliwi komunikację z zastosowaniem certyfikatów...
A ja się obawiam, że to nic nie da... różnica czasu ~2h pomiędzy przeglądarką a serwerem uniemożliwi komunikację z zastosowaniem certyfikatów...
Jak chodzi o połączenie z serwerem to faktycznie.
Ale zmieniałem czas i parę rzeczy zaczęło działać.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Przeglądanie stron w XP
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 58 zapytań