Bardzo chętnie kupię europejski zasilacz do modemu SX212, pasuje również do konsoli 2600, XEP80. Parametry 9V DC, wyjście mały jack z (+) na gorącym.
Taki o mniej więcej... ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Zasilacz ATARI - pasuje do 2600, XEP80, SX212 i inne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bardzo chętnie kupię europejski zasilacz do modemu SX212, pasuje również do konsoli 2600, XEP80. Parametry 9V DC, wyjście mały jack z (+) na gorącym.
Taki o mniej więcej... ;)
Kuba Husak ma w ofercie. Chyba, że musi być oryginał.
Ok, zapytam. Najchętniej ori, ale nie za wszelką cenę. :)
https://allegro.pl/oferta/zasilacz-impu … 8141724684
Impulsowy, a z założenia ma pracować z SX212. Nie będzie to to siało? Ktoś może potwierdzić?
Nie wiem. Mam oryginalny ale hamerykanski, na 110V. Jak chcesz się bawić w dodatkową przetwornicę to mogę odstąpić, mi tylko zawadza (ale oryginalny Atari to przecież nie wyrzucę).
No jeśli to nie problem, to chętnie przygarnę. Szczegóły na PM.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Zasilacz ATARI - pasuje do 2600, XEP80, SX212 i inne
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 46 zapytań