Witam!
Czy pomoże mi ktoś w odszukaniu gry "Podróże po Polsce"? Szukałem na stronach ze zbiorami gier, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego tytułu. Proszę o pomoc.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
MadPascal 1.7.3 już dostępny Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Gdzie znajdę grę...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Czy pomoże mi ktoś w odszukaniu gry "Podróże po Polsce"? Szukałem na stronach ze zbiorami gier, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego tytułu. Proszę o pomoc.
... szczerze powiedziawszy nigdy nie słyszałem. A kiedy wspomniana gierka orientacyjnie powstać mogła / i czy została oficjalnie wydana??
kiedyś na giełdzie w Gdyni (Kolejarz) spotkałem sie z tym tytułem...może Żbiku będzie wiedział coś na ten temat...w basicu to to chyba było i zajmowało 1 strone dysku
Jeśli chodzi o szczegóły tej gry to pamiętam tylko że miałem jej kasetową wersję (nie wiem czy była napisana w basicu i czy była wydana) i miałem z nią styczność tylko jeden raz na początku lat dziewięćdziesiątych.
nie posiadam, choc pamietam.
daawno temu zgralem to z radiokomputera. klimatycznie wzorowane na 'agent usa' choc posiadalo elementy edukacyjne - np. pytania o geografie polski.
jesli ktos ma niech udostepni - nostalgia rulx!
Axe, a poleć nam jakąś grę z walorami koedukacyjnymi.
sprobuj gry wstepnej. 80% polek zauwaza roznice. :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Gdzie znajdę grę...
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 60 zapytań