Jak więszkość z Was zapewne już wie nasi południowi bracia opracowali kilka unikalnych rozwiązań dotyczących giercowania w więcej jak 2 graczy mam tutaj na myśli Mutlijoy'a 8 portów (lub 16 portów) oraz
interface Game Link II, w związku z czym czy na scenie naszego komputerka jest jakiś odważny koder który napisał by prosto gierkę wykorzystująco np. Multi Joy'a (na kształt Pacman'a - np. 4 graczy lub Dyn'a Killers - także 4 userów .. mogę udostępnić dokumentację do tego urządzonka (jest ona zreszta w sieci wraz z kawałkami kodu w ASM)
a na Party można by było owy produkt przetestować i dopracować bo ja go już zmontowałem i działa !!
Co wy na to ?
BurgerTom: teraz na Atari Jaguar Nowa konwersja BurgerTime trafia na Atari Jaguar dzięki pracy twórcy o nicku swapd0.
Altirra 4.50 test 9 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową emulatora Altirra 4.50 z poprawkami w AltirraOS i SAP.
XI. Baskijski Turniej Atari 2600 Relacja z jedenastej edycji baskijskich rozgrywek na konsoli Atari 2600 w Bilbao.
FreeMiNT OS Distro 26.1 Gotowy obraz systemu FreeMiNT dla Atari Falcon i TT.
StellaDS 8.2 Nowa wersja emulatora StellaDS przynosi synchronizację True-Sync i lepszą obsługę kartridżów SB.