Mam magnetofon z T2000, stan idealny mechanicznie i wizualnie widać że mało się w życiu narobił, w czym problem?.
XC12 nie umiał nic wczytać, wymieniłem mu te 7 elektrolitów na płytce i kasety w normalu wczytuje teraz jak burza.
Ale turbo nie, nie potrafi wczytać loadera, próbowałem pokręcić głowicą i też bez efektu, kostka z tym T2000 zalana żywicą i zabalsamowana.
Macie jakieś pomysły?, kasety stan ideał, trzymane w walizce, te z normalem wczytują się 100% a te z Turbo nic.
Przełącznik turbo/normal działa, sygnał słychać.
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.