Taka mam nadzieję krótka sprawa
po odpaleniu komputera i za namową Maćka
1040 została ze mną w domu :)
Od tamtego czasu do komputera został włożony gotek, Maciek zrobił mi zasilacz i można powiedzieć że komputer działa
Jednak w trakcie prac przy montażu i odpaleniu ww zauważyliśmy że nie działa klawisz control
wg mnie nie działa również shift i alternate
nie mam żadnego softu którym mogę sprawdzić działanie klawiatury
ale tak metodą "na słuch" to tylko naciśnięcie tych trzech klawiszy nie daje charakterystycznego dźwięku w głośniku tv
rozkręcałem klawiaturę, czyściłem pola, podmieniałem gumki ale dalej jest tak samo
gdzie szukać problemu?
z góry dzięki
Kacper
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.