Z góry przepraszam, jeżeli umieszczam ten wątek nie tam gdzie trzeba. Myślałem o bałaganie, ale wiem że nie każdy tam zagląda a chciałbym dotrzeć do większego grona. Proszę więc decydentów o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego miejsca.
Ale do rzeczy.
Chciałbym zakupić, jak w temacie, tzw trzeciej ręki. Moje chciejstwo jest takie, aby miało dużą lupę o dużym powiększeniu, mocowania o dużym stopniu swobody, ewentualnie podświetlenie, i coby toto nie uginało się pod byle jaką siłą. Liczę na wasze doświadczenie w tym temacie. Cena? No właśnie nie wiem. Przeglądam allegro, mnóstwo tego, ale nie wiem co jest warte czego. Proszę o sugestie tych, którzy mają już coś takiego i mogą coś polecić.
ANTY *AJEK COPY 1.4 Nowa wersja narzędzia do kopiowania zabezpieczonych plików Speedy 2700
Adam is Me teraz na Jaguarze Pierwsza wersja gry logicznej Adam is Me dostępna na Atari Jaguar
Flashback na Atari Falcon Port klasycznej gry Flashback dostępny na Atari Falcon030 z 14 MB RAM.
Turgen System 9.4.2 już dostępny Nowa wersja Turgena przynosi usprawnienia w TSFX, GUI i poprawki błędów.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.