Witam,
zwracam się z prośbą o pomoc w ogarnięciu tego magnetofonu. Używam go na 65XE z KSO Turbo2000. Na początku nie wczytywał nic. Wyregulowałem głowicę na czuja - udało mi się odpalić parę gier, ale często wyskakuje błąd transmisji 143 lub 140, i zauważyłem, że mogę wczytywać tylko dane z początku taśmy. Gdy więcej taśmy jest na prawej rolce, to nawet nie znajduje nagłówków i widzę że ewidentnie zwalnia silnik. Ktoś może się domyślać o co chodzi? A może jest ktoś z Warszawy lub okolic, kto zechciałby zerknąć na ten magnetofon? Pozdrawiam.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.